Warning: main(http://www.atpi.nl/include.php?brand=homepage): failed to open stream: No route to host in /home/websites/atp/WWW/vacatures/_CMSdata/templates/atpeu/_includes/surround_top.php on line 3

Warning: main(): Failed opening 'http://www.atpi.nl/include.php?brand=homepage' for inclusion (include_path='.:/home/websites/atp/code:/opt/php4/lib/php') in /home/websites/atp/WWW/vacatures/_CMSdata/templates/atpeu/_includes/surround_top.php on line 3
Zoek een vacature
Waarom voor ATPI kiezen?

ATPI biedt de medewerkers:
  • Veelzijdige en afwisselende functies in een dynamisch en creatief bedrijf. ATPI is bijzonder omdat wij veel verschillende disciplines binnen de reis- en evenementenindustrie in één organisatie hebben ondergebracht.
  • Door korte communicatielijnen en informele werksfeer is er ruimte voor initiatieven.
  • Mogelijkheid voor diverse functies tot thuiswerken.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. pensioenregeling, korting bij het boeken van reizen, diverse verzekeringen en een gratis doorlopende reis- en annuleringsverzekering.


Jouw mogelijkheden
Wij hechten er veel waarde aan dat jij je als medewerker kunt blijven ontwikkelen. Daarbij richten we ons vooral op het verder ontwikkelen van je sterke punten. Als jij, zoveel mogelijk, kan doen waar je goed in bent en waar jij je goed bij voelt, dan zien wij de meeste kans op succes. Succes voor jou in je functie en succes voor ons als organisatie in het optimaal bedienen van onze klanten.
Daarbij maken we o.a. gebruik van Persoonlijke Profielen van Discovery en een interne trainer en coach.
Onze bedrijfscultuur

Persoonlijke betrokkenheid, klantgerichtheid en service van zelfstandig ondernemerschap zijn de pijlers waarop onze ambitie rust.
De cultuur van ATPI zit onder meer opgesloten in klantfocus, flexibiliteit, betrokkenheid, kennisdeling, enthousiasme, professionaliteit, collegialiteit en proactiviteit. Beschik ook jij over deze waarden en competenties, dan zit je goed bij ATPI.

Solliciteren doe je zo
Wil je werken bij ATPI, klik dan op een van de onderstaande vacatures. Open solliciteren kan ook, maar geef dan duidelijk aan naar welk type functie je interesse uitgaat. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats kun je bij ons terecht. Let in dit geval op dat je duidelijk aangeeft naar welk type functie of stageplaats je interesse uitgaat en in welke omgeving. Je kunt je sollicitatie en motivatie sturen naar solliciteren@atp.nl.

Actuele vacatures
Business Travel Consultant
Senior Account Manager
Stagiair(e) Concept & Creatie
Stagiair(e) Holiday Travel
Stagiair(e) E-commerce Online Marketing
Copyright © 2008 ATP Int. All rights reserved. | Privacy Policy